MMA PLNajnowszeClout MMAClout MMA wydaje oświadczenie po problemach z PPV. Wiemy co będzie rekompensatą!

Jest oświadczenie organizacji Clout MMA po pierwszej edycji, która w sobotę odbyła się w Warszawie. Niestety nie obyło się bez problemów. Freakowa organizacja od samego początku zmagała się z wielkimi utrudnieniami na stronie, więc ludzie, którzy wykupili PPV mieli potworny problem, aby oglądnąć event. Teraz wiemy jaka będzie rekompensata za wczorajszą sytuację.

Najman

W main evencie Marcin Najman zmierzył się z uznanym pięściarzem Andrzejem Fonfarą. Bez zaskoczenie były pretendent do mistrzostwa świata w boksie szybko zakończył pojedynek przed czasem. Fonfara potrzebował 16 sekund na udany debiut w freak fightach.

W pierwszym co-main evencie Tomasz Sarara po całym dystansie pokonał twardego Jaya Silvę. Amerykanin znany z trzech walk z Michałem Materlą postawił mocne warunki i przewalczył z faworyzowanym Polakiem cały dystans. W trzeciej rundzie w powietrzu wisiał nokaut. Silva ostatecznie przetrwał ciężkie chwile.

Jest oświadczenie!

Freakowa organizacja Clout MMA wydaje oświadczenie po wczorajszych wielkich problemach z PPV.

Gale w dalszym ciągu można wykupić.CLOUT MMA 1 wyłącznie w systemie PPV. Transmisję można wykupić pod tym linkiem.

Drodzy widzowie. Gala Clout MMA 1, która odbyła się w sobotni wieczór na warszawskim Torwarze, była pasjonującym i emocjonującym wydarzeniem. Dziękujemy za Wasze wsparcie w ostatnich miesiącach. Zrobiliśmy wszystko, co w naszej mocy, aby zapewnić Wam rozrywkę na jak najwyższym poziomie. Jesteśmy jednak świadomi, że wielu naszych widzów, którzy zakupili transmisję PPV w serwisie CLOUTMMA.tv, doświadczyli problemy z dostępem do niej. Sytuacja ta była spowodowana niespotykaną skalą ataków hakerskich, które zostały skierowane przeciwko naszej organizacji. Jest nam z tego powodu niezmiernie przykro, ponieważ zrobiliśmy wszystko, co w naszej mocy, aby zwalczyć ten problem. Mamy świadomość, że nasi fani mają prawo oczekiwać najwyższej jakości transmisji. Informujemy, że współpracujemy z naszym dostawcą technologii oraz organami ścigania, aby jak najszybciej rozwiązać zaistniały problem. Naszym głównym celem jest indywidualne rozpatrzenie wszystkich reklamacji. Osoby, które doświadczyły problemy w sobotni wieczór, prosimy o kontakt z wykorzystaniem formularza kontaktowego w serwisie CLOUTMMA.tv. Jednocześnie zapewniamy, że w ramach rekompensaty materiał archiwalny z CLOUTMMA.tv będzie dostępny przez wydłużony czas – przez najbliższe 10 dni.

OŚWIADCZENIE CLOUT MMAFormularz: https://cloutmma.tv/help/contact

Posted by CLOUT MMA on Sunday, August 6, 2023