MMA PLNajnowszePrime MMAJest oficjalne oświadczenie organizatorów gali Prime MMA w sprawie Queen of the Black!

Nie musieliśmy długo czekać na reakcje organizacji Prime MMA, która opublikowała oświadczenie w sprawie Julii Pelc. Przypomnijmy, że ”Queen of the Black” miała/ma zawalczyć na zbliżającej się gali, która dziewiętnastego lutego odbędzie się w Łodzi. Na pierwszej konferencji ogłoszono, że Julia zmierzy się z dziewczyną Lorda Kruszwila – Karoliną Dumałą.

Pelc

Julia do internetu zawitała już w wieku 16-lat, a za parę miesięcy będzie już pełnoletnia. Jej kanał o nazwie “Queen of the Black” subskrybuje 147 tysięcy użytkowników. Warto wspomnieć, że Pelc stoczyła już jedną walkę w MMA w organizacji Elite Fighters.

Jest oświadczenie!

Organizacja Prime MMA postanowiła opublikować oświadczenie w sprawie Julii Pelc.

Przyjęliśmy z niepokojem napływające do nas od wczoraj informacje dotyczące QUEEN OF THE BLACK – Julii Pelc. Udzieliliśmy naszej zawodniczce natychmiastowego osobistego wsparcia, wezwaliśmy służby medyczne oraz jesteśmy w stałym kontakcie z rodziną Julii. Na ten moment sytuacja jest stabilna, a Julka znajduje się pod profesjonalną opieką. W dalszym ciągu monitorujemy przebieg zdarzeń i stawiamy to jako nasz najwyższy priorytet. Prosimy o uszanowanie spokoju Julii tak, aby nasza dalsza pomoc mogła być jak najbardziej skuteczna. W tej chwili najważniejszy jest jej powrót do zdrowia. O wszystkich działaniach i podejmowanych decyzjach będziemy informować na bieżąco.