MMA PLNajnowszeFist UniverseFist Universe opublikowało oświadczenie! Organizacja Trybsona zapowiada drugą edycję!

Jest oświadczenie Fist Universe! Organizacja Pawła ”Trybsona” Trybały postanowiła zareagować w mediach społecznościowych. Uczestnicy pierwszej edycji są mocno zaniepokojeni aktualną sytuacją.

Trybson

Głos na insta stories zabrał uczestnik turnieju w ”fistówkach” – Krzysztof Świst.

Złapałem zajawkę do tego sportu! Dostałem roczny kontrakt, ale… mogę śmiało napisać, że zostałem oszukany na nie małą kwotę! Przygotowania z własnej kieszeni były kosztowne (indywidualne zajęcia, sprzęt, dojazdy na konferencje itd). Dobra, robiłem to dla siebie, robiłem to po coś. Gala odbyła się 17 czerwca, wystawiłem fakturę zapłaciłem podatek i do dnia dzisiejszego nie dostałem PRZELEWU! Mam dowody, screeny z rozmów jak za każdym razem podawany był inny powód przekładania terminu. Strasznie polecieli w kulki z zawodnikami (tak nie tylko ze mną) ludzie z FISTA nie otrzymali wypłat… w końcu ktoś musiał ujawnić te informacje na światło dzienne. Nas potężny włodarz TRYBSON jak również jego koledzy założyciele obiecują, podobno szukają rozwiązań. Propozycje są w MMA. Mam do zrobienia przegrodę i później można działać. Dzięki, z nogą wszystko dobrze, wróciła do sprawności!

Jest oświadczenie!

Fist Universe postanowiła opublikować oświadczenie. Ponadto organizacja już w tym momencie zapowiada drugą edycję.

W związku z napływającymi informacjami w mediach branżowych, pragniemy wyjaśnić sytuację, która dotyczy wypłat dla zawodników Fist Universe. Każdy zawodnik Naszej federacji otrzyma pełne wynagrodzenie, a wiele osób już takowe otrzymało nawet 2 dni po odbyciu gali. Prawdą jest to, że nie wszystkich jeszcze spłaciliśmy w całości, gdyż czekamy za środkami od Naszych inwestorów i sponsorów, które w najbliższym czasie do Nas wpłynął i cała ”afera” zostanie zamknięta. Nie ma tu mowy o żadnym oszustwie. Nikogo nie zamierzamy oszukiwać. Jesteśmy uczciwymi ludźmi. Rozumiemy zniecierpliwienie zawodników, jest nam przykro z powodu opóźnienia kilku wypłat, za które przepraszamy. Do zobaczenia podczas 2 edycji!

Wyniki pierwszej edycji możecie zobaczyć [TUTAJ]